Forpræmiere på livet som gallerist.

Jeg har haft min debut som gallerist idag – en forpræmiere faktisk – for vi overtager jo først galleriet 1. maj…. men som gammelt Galerie Metal medlem, hænger det fint sammen.

Ministeriernes kunstforening havde spurgt om et besøg, og det var perfekt. Der var stuvende fuldt i det lille galleri hvor Anne Mette og jeg skulle fortælle om galleriets tilbliven og historie gennem 30 år. 

Blev rigtig stolt og glad over de fantastiske smykker vi repræsenterer, jeg tænker ikke så meget over det, når jeg til daglig lægger vejen forbi galleriet. Men jeg var, hvor utroligt det end lyder, faktisk selv overrasket over alle de mange historier, der boblede frem, mens vi stod der og snakkede. Mærkeligt som man pludselig husker alt muligt, som to smykkenørder, helt optaget af smykkernes detaljer, anekdoter, materialer….

Jeg tror det lykkedes at smitte kunstforeningsgæsterne med vores begejstring… de købe nemlig også nogle ting med hjem…… her i blandt 2 af mine lette ovale armringe.  Vi gør det gerne igen – så bare kom an, kunstforeninger… kontakt: galleri@baerbart.dk

let oval, armringe på, Helle Bjerrum

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>