At forlænge ud over tid og rum…

Igennem tiden har jeg set rigtig mange udstillinger og altid elsket, når det var et katalog, jeg kunne købe med hjem. Det gav en dybere indsigt, en ekstra dimension til oplevelsen. Resultatet er en god lang stribe i reolen, som jeg indimellem løber igennem, når jeg kommer i tanke om noget jeg så, eller lige skal huske hvem….. Derfor var det også nærliggende at min egen separatudstilling, Status skulle have et katalog.

Kataloget samler projektet og når man som jeg arbejder konceptuelt, med smykket, er det et vigtigt medie til at åbne dette aspekt for publikum.

Med kataloget kommer projektet til at strække sig lagt ud over udstillinges geografiske og tidsmæssige ramme – og det er essentielt, for i sammenligning med alt det materielle, alle timerne og ikke mindst hjerteblodet, der er investeret i projektet, er 4 ugers udstilling jo ikke meget.

Mit katalog modtog støtte fra Danish Crafts, der gav fotografen, Dorte Krogh.
Den smukke skuespiller Medde Lykke Vognsen er model på billederne.
Det grafiske design blev udført af dygtige Mette Aarskov Danilesen og det hele blev trykt og indbundet hos Cool Gray.

Kataloget er bla. repræsenteret i biblioteket hos Designmuseum Danmark (tidl. Kunstindustimuseet). Og kan i Bærbart købes for en lille 50,-

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>